Hawkhill
Eräkokkauskurssi avotulilla
Suomessa perinteisin ruoanlaittotapa on avotulen käyttö ruoanlaitossa. Eräkokkimme Anssi on erikoistunut tulen äärellä kokkailuun ja jakaa kurssilla parhaat vinkkinsä myös sinulle. Ainutlaatuinen laavun avokeittiömme on täydellen paikka tähän tarkoitukseen.
Valmista herkullinen kolmen ruokalajin illallinen erämaakokin ohjauksessa, Raaka-aineet hankitaan paikallisilta tuottajilta hyödyntäen metsämarjoja ja sieniä sekä villiyrttejä.
Menuesimerkki
Alkupalat: Metsäsieni- tai nokkoskeitto leivän kera.
Pääruoka: Savustettua tai loimutettua paikallista kalaa kauden kasviksilla.
Jälkiruoka: Pannukakkuja tai köyhiä ritareita metsämarjahillolla, mesiangervovaahdolla ja kuusenkerkkäsiirapilla.
Minimilaskutus 5 henkilöä.
Varaa etukäteen info@hawkhill.fi.
Valmista herkullinen kolmen ruokalajin illallinen erämaakokin ohjauksessa, Raaka-aineet hankitaan paikallisilta tuottajilta hyödyntäen metsämarjoja ja sieniä sekä villiyrttejä.
Menuesimerkki
Alkupalat: Metsäsieni- tai nokkoskeitto leivän kera.
Pääruoka: Savustettua tai loimutettua paikallista kalaa kauden kasviksilla.
Jälkiruoka: Pannukakkuja tai köyhiä ritareita metsämarjahillolla, mesiangervovaahdolla ja kuusenkerkkäsiirapilla.
Minimilaskutus 5 henkilöä.
Varaa etukäteen info@hawkhill.fi.
Tämä tuote on osa kategorioita
Tuotetiedot
Saatavana kielillä
englanti,
suomi
Hinta
130 €
-150 €
henkilö
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Eräkokkauskurssi avotulilla
Palveluntarjoaja
Hawkhill
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin